GRILLROOM ADA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 799 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Ada. Meer weten? Ontdek meer

18 feb 2024 om 21:02 1:40 moeten wachten (na al eerder gebeld te hebben), koud eten gekregen. Bij het telefonisch melden dat het eten koud was te horen dat ik maar gewoon daar moet eten. Dan is eten wel warm …. Tja.
13 feb 2024 om 10:33 Zelfs met carnaval snelle en goede service, eten super lekker en ook goed warm.
19 jan 2024 om 21:27 Heerlijke pizza. Een lekkere bodem belegd met verse ingrediënten. De bezorger was heel correct en aardig!
17 jan 2024 om 10:00 Afhaalbestelling geplaatst op zondag. Na twintig minuten aangekomen bij ADA en vervolgens meer dan een uur moeten wachten. Absoluut waardeloos. Eten was oké. De helft was koud.
1 jan 2024 om 23:48 Na 1.5 wachten gebeld of het eten nog kwam moesten we nog 30min wachten tot het kwam het eten het eten was koud dus niet lekker na 1.5 uur wachten gebeld zou nog 30min duren slechte ervaring dat voor dat geld volgende keer ga ik zelf wel halen
22 dec 2023 om 19:32 Frietjes waren koud. Beetje jammer maar rond etenstijd snap ik dat wel dat ook zei het druk hebben.
27 nov 2023 om 9:19 Ordered on Sunday at 1800. Delivery max time according to app was 53 minutes. Order took 97 minutes to get delivered. Had to call the restaurant 3 times to check on my order! I live only 1.2 km away...it would've been faster to walk. Delish food ntl!
26 nov 2023 om 20:18 Uiteraard weer eens 45 min te laat en dus ook lauw eten….
25 nov 2023 om 21:14 Buikkrampen na broodje shoarma. Waar is die goede oude tijd gebleven
7 nov 2023 om 17:36 Eten was warm en heel lekker!
13 okt 2023 om 23:13 Eten was lekker maar 2 uur wachten terwijl er 40 minuten wordt aangegeven is niet prettig.
9 okt 2023 om 20:44 Snelle bezoring en heerlijk eten.