GRILLROOM ADA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 812 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Ada. Meer weten? Ontdek meer

7 jul 2024 om 21:02 Het eten was heerlijk! Alleen de bezorgtijd wat lang en week ook 20 minuten af van wat aanvankelijk gezegd werd.
29 jun 2024 om 21:11 We werden 15 minuten na officiele bezorgtijd gebeld, dat het druk was en problemen met personeel. Hij kon niet zeggen hoelaat het zou komen. Kwam dus 50 min te laat, geen excuses, geen extraatje ofzo als excuus en eten was okee, maar niet bijzonder.
29 jun 2024 om 0:03 2 pizza's met vier verschillende toppings. Iedereen helft iets anders. Perfect!
24 jun 2024 om 11:02 Altijd lekker! Vlot bezorgd. De pizza's hadden deze keer iets harder gebakken mogen zijn. Maar ze waren lekker genoeg!
27 apr 2024 om 23:14 Bestel hier niet als je service wilt en met gezinnen fites en snack wilt eten. Online bestelling laten ze je gewoon stikken. 2 uur gewacht voor frites en snacks voor 4 gezinnen
21 apr 2024 om 19:41 Duurt verschrikkelijk lang, nemen geen contact op als je later bent. Zeer slechte bezorgingsservice. Belachelijk dat je hiervoor ook nog bezorgkosten voor betalen. Geen compensatie hiervoor gekregen, noch excuses. Het eten was wel goed.
2 apr 2024 om 16:19 Aangegeven tijd was netjes, slechts een paar minuten later. In eerste instantie ontving ik een verkeerd zakje, maar na het bellen van het restaurant had ik binnen 5 minuten het juiste eten!
1 apr 2024 om 19:53 3 kwartier te laat. Niet gaar en koud. Geld weggegooid
21 mrt 2024 om 19:44 Eten komt op tijd en warm binnen, het drinken goed koud. De pizza’s waren heerlijk!
18 feb 2024 om 21:02 1:40 moeten wachten (na al eerder gebeld te hebben), koud eten gekregen. Bij het telefonisch melden dat het eten koud was te horen dat ik maar gewoon daar moet eten. Dan is eten wel warm …. Tja.
13 feb 2024 om 10:33 Zelfs met carnaval snelle en goede service, eten super lekker en ook goed warm.
19 jan 2024 om 21:27 Heerlijke pizza. Een lekkere bodem belegd met verse ingrediënten. De bezorger was heel correct en aardig!